Jeppe Christoffersen

Filmisk improvisation
Brief info

Jeppe Christoffersen har optrådt professionelt med impro-comedy siden 1989. Han er medlem af “Det Hvide Snit” som har verdensrekorden i en 24 timers lang improvisation. Han har desuden medvirket i en lang række kortfilm, tv produktioner og teaterstykker.

Han har en cand.pæd. i pædagogisk psykologi, og arbejder til dagligt som erhvervsskuespiller og konsulent. Jeppe bruger improvisation til at udvikle medarbejdere og ledere. I Jeppes kandidatspeciale er der et særligt fokus på læringspotentialerne ved at anvende improvisation og situationsspil som udviklingsplatform, samt hvordan læring overføres og implementeres mellem læringskontekst og anvendelseskontekst.

Jeppes ustoppelige passion for impro har ført til, at han har udviklet det vi kalder filmisk impro. Her anvender han klassisk improvisation til et filmisk billede.

På Det Danske Filmskuespillerakademi er Jeppe kendt som den humoristiske og kreative mand med et indre legebarn i sig, som skaber åbne og kreative rammer i et stadigt seriøst og fokuseret rum.