Unik undervisning der rykker dig.

Træning med skuespillercoach Kenet Carmohn.

Unik undervisnings der rykker dig.

Træning med skuespillercoach Kenet Carmohn.

Forstå hvad det handler om.

Kenet Carmohn og hans team arbejder fokuseret på at skabe og udvikle filmskuespillere. Vi arbejder med at finde forbindelsen mellem individets naturligt frie udtryk, og det at skulle agere frit under opdigtede omstændigheder. Dette arbejde er blevet til et omfattende og unikt undervisningsprogram. Du vil ændre din forståelse af, hvad der skal til for at blive en dygtig og langtidsholdbar skuespiller.

“Skuespiller for en aften” henvender sig til dig, der har fokus på at udvikle dit kendskab til filmskuespil og personlig udvikling, og som vil præsenteres for Det Danske Filmskuespillerakademis effektive træningssystem.

På denne træning findes janteloven ikke, og der vil derfor ikke blive lagt fingre imellem i kommunikationen. Al kommunikation vil dog tage udgangspunkt i kærlighed til dig som deltager. Du får en smagsprøve på vores undervisning og samtidig en god fornemmelse af, hvad der skal til, hvis du ønsker at opnå dine mål. Vi giver dig nogle simple værktøjer til, hvordan du kan arbejde på netop det.

Fokus punkter:

  • Mindset
  • Skuespillerens tekniske fundament
  • Fysiske grundøvelser

 

Vi tør godt love unik undervisning, der rykker dig hurtigere end nogensinde før.

Vigtigt:
 
Der er 50 fysiske pladser til denne træning. Det er derfor vigtigt at hvis du tilmelder dig, og alligevel ikke har mulighed for at deltage, at du kontakter os på info@dd-fsa.dk.

Undervisningen vil bestå af:

Kurset er til dig der vil udvide dit kunstneriske kendskab. Det er intensivt, og vi går lige til sagens kerne. Du skal være forberedt på, at der kan være tilskuere, der lige som dig drømmer om en karriere som filmskuespiller.
 
Mange kursister er bekymrede for at tilmelde sig og deltage på kurset. Dette er ret generelt og bygger på en negativ forventning til sig selv, som f.eks. ikke at være god nok osv. Men fat mod hvis du er blandt dem, for hos os lærer du hvor vild du i virkeligheden er.

Træning v/Kenet Carmohn:

Kenet Carmohn er skuespiller og skuespillercoach. Han har bl.a. arbejdet sammen med Netflix, Nordisk Film, Maria Erwolter og Claes Bang.

Kenet har derfor fuldstændig fingeren på pulsen omkring, hvad det kræver for at præstere som skuespiller.
Hans mange års erfaring gør også, at han har arbejdet med alle aldersgrupper med succes.

skuespiller for en aften

gratis
  • Onsdag d. 18. januar 2023
  • Kl. 18:30 - 20:30
  • 50 pladser
  •