[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Persondatapolitik

Som bruger af http://dd-fsa.dk/ er du omfattet af EU’s persondataforordning, som har til formål at beskytte dig og data som indsamles om dig.
Hos Filmskuespillerakademiet respekterer vi vores online besøgendes rettighed til privatliv, samt anerkender vigtigheden af at beskytte de indsamlede oplysninger.

Vi har derfor formuleret en politik der beskriver hvordan vi indsamler, gemmer og bruger de persondata, du som bruger af Filmskuespillerakademiet giver os.

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet på Filmskuespillerakademiet. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på Filmskuespillerakademiet er:
Kenneth Carmohn, +45 31 45 19 07, info@dd-fsa.dk, Hornemannsgade 36A, 2100 København Ø, CVR-nr.: 36015578

Oplysninger som vi indsamler
Hvis du ønsker at bestille et kursus, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan indhente almindelige personoplysninger som f.eks. navn, e-mail adresse, postadresse, telefonnummer, fødselsdato og betalingsoplysninger.

Hos Filmskuespillerakademiet, indsamler og behandler vi dine persondata, når du foretager dig følgende:
– Gennemfører en bestilling
– Gennemfører et køb
– Sender os spørgsmål eller lignende via e-mail

Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-mail indhenter vi for at kunne sende dig en bekræftelse, informationer og evt. undervisningsmateriale.

Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med
betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

Andre modtagere af personoplysninger
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

I visse tilfælde vil dine alm kontaktinformationer blive overgivet til din underviseren så han eller hun kan kontakte dig direkte.

Dine rettigheder
Du kan til enhver tid, få rettet, ændret eller slettet dine data[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]