TEAM

TEAM

Skuespillercoach Kenet Carmohn.

Kenet Carmohn

Rektor og stifter

Kenet Carmohn er skuespiller, entreprenør, skuespillercoach, og menneskekender.

Kenet har siden 18 års alderen haft interesse for menneskelig og personlig udvikling. Den interesse har ført ham vidt omkring lige fra Neo Feng shui, coach-uddannelser, spirituel interesse, holistisk virksomhedsledelse og teamledelse mm. Han har desuden udviklet sin egen teknik – Carmohnteknik – som grundliggende træner selvværd og autentisitet. Kærligheden til især individets udvikling er Kenneths hjertesag.

I de sidste mange år har Kenet coachet professionelle skuespillere på bl.a. Netflix, Hollywood-produktioner samt et utal af danske film- og tv-produktioner. Han har arbejdet med både upcomming og professionelle skuespillere, heriblandt Claes Bang.

Pernille René

Mentor og skuespiller

Pernille er skuespiller, samt daglig mentor og filmskuespillerunderviser.  Hun er uddannet fra Det Danske Filmskuespillerakademis 1-årige grunduddannelse i 2016, hvor hun også i dag er en af hovedkræfterne i det daglige underviser team.  Hun arbejder på adskillige projekter som f.eks. Netflix-serien Kastanjemanden, samt webserier, reklamer og kortfilm. Hun er allerede godt kendt i branchen og hos casterne, og er pt. i spil til flere store projekter.

Pernille er en rigtig nørd når det kommer til tekstarbejdet. Hun elsker at dykke ned i teksten, og finde dens betydning samt det tilhørsforhold der måtte skabes, mellem teksten og skuespilleren. Hendes speciale på Det Danske Filmskuespillerakdemis grunduddannelse har især fokus på det individuelle udtryk og tekstforståelse.