OM SKOLEN

OM SKOLEN

skolen

Ledende indenfor filmskuespilundervisning i Danmark siden 2008.

Det Danske Filmskuespillerakademi tilbyder kurser i international klasse og et nationalt anerkendt diplombaseret grunduddannelsesprogram, som benyttes af mere end 1000 mennesker over hele verden.

Vores skole er bygget på en filosofi om, at alle mennesker er født med ubegrænset kærlighed og storhed i sig. Derfor giver vi vores elever og kursister exceptionel mulighed for, at udvikle deres kreativitet og den absolut nødvendige forståelse af deres unikke væsen, som de skal bruge og læne sig op ad gennem resten af deres liv og karriere.

Mission og vision

Vi vil skabe en ny generation af skuespillere nationalt som internationalt gennem vores workshops og træningsprogrammer.

Vi skaber grundlæggende og vedvarende forandringer, som vækker sjæl og ånd i dig.

Det skal være sjovt og underholdende at skabe et frit udgangspunkt i livet. Derfor er vores vision funderet i kunstnerisk personlig udvikling, lykke, livsglæde, kærlighed og sunde relationer til hele menneskeheden.

Undervisere

Alle vores undervisere aktive aktører i branchen. Det gør at alle har den nødvendige finger på pulsen, omkring hvad der er aktuelt i branchen lige netop nu. Det skaber de ultimative bedste muligheder for vores elever, til at kunne udvikle sig og tilgå branchen professionelt.

Blandt vores undervisere er også tidligere elever fra grunduddannelsen. Disse undervisere ved præcis hvad det er man går igennem på uddannelsen, samtidig har de et stort kendskab til branchen, og hver deres force indenfor skuespil.

Disse elever bliver nøje udvalgt til at undervise, da man ikke automatiks er klassificeret til at undervise efter gennemfør grunduddannelse.

Kenet Carmohn

Carmohnteknik & Mindset

Maria Erwolter

Chubbuck- & Carmohnteknik

Peter Secher Schmidt

Tekst- & skuespiltræning

Mathilde Norholt

Skuespiltræning

Nini Matessi Schou

Stemmetræning

Carsten Myllerup

Scene arbejde med filminstruktør

Lena Paaske

Casting

Miriam Raagaard

Intimkoordinator & karakterarbejde

Poul Erik Madsen

Scenearbejde med filminstruktør

Ditte Marie Le Fevre

Meisnerteknik

Simon Hilmoine

Skuespiltræning

Carl Martin Norén

Skuespiltræning

Nana Parbst

Carmohnteknik & karriereplanlægning

Mads Kamp Thulstrup

Scenearbejde med filminstruktør

Tanja Grunwald

Casting

Sten Hassing Clement

Management