Din udvikling stopper aldrig!

Coaching og tekstarbejde.

Din udvikling stopper aldrig!

Coaching og tekstarbejde.

Det autentiske og individuelle.

To en halv dag med skuespillercoach og mindset-træner Kenet Carmohn
I de sidste mange år har Kenet coachet professionelle skuespillere på bl.a. Netflix, Hollywood-produktioner samt et utal af danske film- og tv-produktioner. Han har arbejdet med både upcoming og professionelle skuespillere, heriblandt Claes Bang.

“Din evne til at kunne omsætte din personlige karakter og egenskaber er afgørende for, at du som skuespiller kan udtrykke dig frit igennem en opdigtet karakter og scene.”

Kenets tusinde arbejdstimer har givet ham et særligt blik for hurtigt og konkret at gennemskue den enkeltes udfordringer, og finde en løsning.
Det gør at du kommer ud på den anden side, så udviklingen er tydelig for både dig som skuespiller og publikum.
Træningen du skal igennem denne weekend vil give dig et skub udover kanten, så du går fra denne masterclass med en fornyet indsigt i dig selv og dine evner som skuespiller.

 

Det skal du forberede dig på

Du vil få en tekst tilsendt 8 dage før kurset starter som du skal forberede. Du vil blive sat sammen med en anden kursist.

Der vil muligvis være tilskuere under Masterclassen.
Der bliver ikke lagt fingre imellem i bestræbelsen på at opnå så stor en udvikling som muligt under kurset.
Der bliver stillet skarpt på dig som ønsker en professionel karriere som filmskuespiller, og er klar på at gøre, hvad der skal til.
Workshoppen er delt op over 3 dage, hvor den første dag er en Kick off-træning, som bliver en eksklusiv 2-timers session med Kenet og hans team, og som er forberedende til weekendens træning.

Information

Gælder for alle Masterclass
kr 3995 weekend forløb
  • Fredag, Lørdag og Søndag
  • Fredag kl. 17:00 - 19:00
  • Lørdag og Søndag kl. 10:00 - 17:00
  • Maks. 10 deltagere pr. kursus