Filmskuespiller | 1-årig grunduddannelse

Kun 2 pladser tilbage.
Ansøg nu!

Om grunduddannelsen
Grunduddannelsen er en moderne uddannelse med fokus på personlig udvikling og udvikling af filmskuespillertalentet. Skolens arbejde bliver i stigende grad anerkendt i den danske filmbranche, og en stor del af vores tidligere elever medvirker i både film, tv-serier og reklamefilmsproduktioner.

Kenneth Carmohn har arbejdet med talent og personlig udvikling gennem 23 år og har, med Det Danske Filmskuespillerakademi, skabt en moderne base for udvikling af talent og fremtidige nye filmskuespillere. Grunduddannelsen tager højde for udviklingen af sunde menneskelige værdier som f.eks. at skabe hele, kærlige, autentiske, ærlige og robuste mennesker. Nøglen til personlig udvikling og talent ligger, efter Kenneths mening, i individets forståelse af sig selv og ønsket om selv at ville forandre sin nuværende tilgang, at håndtere sit ego samt at forstå tilhørsforholdet til andre mennesker og de forskellige kulturer vi lever i. Alt dette vil sideløbende med en grundig filmskuespilundervisning af vores dygtige lærere og de professionelle filmfolk der står bag skolen og undervisningen, skabe nye talenter – og måske fremtidens og morgendagens nye filmstjerner.

Gennem ét intenst år vil du udvikle dig gennem øvelser, mindsettræning og filmskuespilundervisning, som tilsammen vil give dig forståelsen af de værktøjer, skolen bruger for at mestre netop dine særlige evner som filmskuespiller. På den måde vil dit talent stille og roligt blomstre. Efter endt grunduddannelse vil du være i stand til at begynde dit arbejde hen imod at gøre dig gældende som skuespiller på film og tv – teknikkerne kan bruges både i Danmark og i udlandet. Du får undervisning af vores dygtige filmfolk, skuespillere, filminstruktører, samt professionelle castere mm. – herigennem også indblik i branchens mange facetter.

Kenneth Carmohn er personlig coach for Hollywoodskuespillere, danske skuespillere og arbejder tillige for mange af de største produktionsselskaber som DR, Zentropa mfl.

Hvert hold er forskelligt
Undervisningsplanen for skuespillereleverne bliver tilrettelagt sideløbende med uddannelsesforløbet. Dette er for at sikre, at undervisningen gavner både eleven individuelt og holdet som helhed. Som elev har du løbende mulighed for personlig sparring med underviserne. Du er med andre ord under hele forløbet i kontakt med dine vejledere, undervisere, skuespillere og filmfolk, der alle har mange års erfaring i filmindustrien.

Carmohnteknik
Uddannelsen tager hovedsageligt udgangspunkt i Kenneth Carmohns selvudviklede Carmohneknik. Teknikken skaber forbindelse mellem skuespillerens sande indre følelser og det filmiske udtryk. Teknikken er en væsentlig del af en skuespillers fundament og bliver i stigende grad brugt i store dele af den professionelle branche for at opnå autencitet.

Med Carmohnteknik i rygsækken kan du udtrykke dig trygt og sikkert uden at spekulere over, hvad andre måtte tænke om dig og din formåen, og det får dig til at brænde igennem på skærmen!

Læs mere om Kenneth Carmohn

Undervisningen
Filmskuespilundervisning
Carmohnteknik
Skuespiltræning
Teksttræning
Locationtræning
Filmteknisk undervisning
Mindset- og mentaltræning
Personlig udvikling
Kropstræning- og forståelse
Stemmetræning
Karakterarbejde
Improvisation
Filmdramatik
Filmskuespilleren på job
Brancheforståelse
Personlig branding via sociale medier
Løbende coaching
Meditation
Midtvejsfilmproduktion
Elevproduktion
Produktion af afgangspræsentation
Headshots
– mm.

info

TID
Kl. 8:30 – 15:00

DAGE
Tirsdag, Onsdag og Torsdag
Studiestart: d. 10. august 2021

ANTAL PLADSER
14 – 16

PRIS
kr. 117.000,-
kan opdeles i 12 rater

ALDERSGRÆNSE
min. 18 år

STED
Det Danske Filmskuespillerakademi
Hornemansgade 36A
2100 Kbh Ø.

Nyhedsbrev

Få alle nye kurser lige i din indbakke

Kontakt

+45 31 45 19 07
info@dd-fsa.dk
Hornemannsgade 36A
2100 København Ø

CVR-nr.: 36015578