Eliten

Professionel skuespiller og karriere

Eliten er en ny enhed af særligt udvalgte upcomming skuespillere med en klar vision og mål for deres karriere. Det er skuespillere som er i stand til at tilsidesætte personligt følelsesfnidder, for at opnå ultimativ adgang til deres talent.

Denne gruppe på max 10 bliver nøje udvalgt i hemmelighed på baggrund af deres talent og optræden i dagligdagen. De bliver med andre ord spottet og headhuntet til at kunne deltage i dette 1 årige program.

Udvælgelsesproceduren består af samtaler med tidligere undervisere, samt Kenet og Maria Erwolter’s viden om hver enkelt. Når der er nået enighed om en skuespiller, vil skuespilleren blive kontaktet med et tilbud om at blive optaget på Eliten. Hvis eleven er interesseret, vil eleven skulle til en samtale med Kenet & Maria. Samtalen skal klargøre om der er basis for at skuespilleren kan indgå på Eliten. 

 

Der vil blive taget stilling til flere forskellige elementer i samtalen. Bl.a. om skuespilleren er psykisk og mentalt klar, om skuespilleren kan fokusere fuldt ud på karrieren, om skuespilleren har udfordringer med andre skuespillere som er blevet kaldt til samtale, om skuespilleren har råd til forløbet, om skuespilleren er klar til at udvikle sig professionelt, og tillære sig en professionel attitude, sådan at skuespilleren kan sælges til branchen som værende professionel. Der vil være andre personlige spørgsmål der vil indgå i denne samtale.

Efter samtalen vil skuespilleren få en mail om vedkommende er optaget på det et årige forløb.

 

Forløbet:

Forløbet er sat sammen som et komplet coachingforløb med fokus på alle dele af den professionelle skuespillers arbejde. Det betyder at der bliver arbejdet på skuespillerens styrker og svagheder på alle planer.

Hvis en skuespiller er i en castingrunde er det det der er fokus på med den skuespiller i træningen. Dvs. skuespilleren vil blive hjulpet igennem hele processen fra casting til færdig på optagelser. Dette indebære personlig coaching, kontrakt og løn forhandling (bemærk her betales 15% af lønforhandlingen udover prisen for forløbet)

Med andre ord vil Kenet arbejde på at tage hver skuespiller på en rejse, sam han gjorde det med Claes Bang. 

Dette unikke forløb kan fortsættes så længe samarbejdet er et match.

Bemærk at der ikke skrives kontrakt på forhandlinger. Dette betyder at skuespilleren er fri til selv at vælge din forhandler. Men alt i alt har skuespilleren mulighed for, at få fuld backup i alle dele af det praktiske. Får eleven brug for en advokat i forbindelse med sine forhandlinger eller hvis der opstår andre tvister, vil vi være behjælpelige med at skabe forbindelse til den rette jurist.

Binding:

For at dette kan lade sig gøre, vil der være en binding på 6 måneder. Aftalen opsiges med løbende måned 30 dage.
Det er vores ønske at skabe en professionel platform, som gerne skal række langt ind i fremtiden.

Du vil under forløbet kunne referere til Kenet som din manager.

Som sagt kan du ikke tilmelde dig dette hold, men bliver kontaktet direkte, hvis vi syntes du er klar til at indgå på Eliten. 

Information

1 års forløb
kr 26.400 januar 2023 - december 2023
  • Hver anden mandag
  • Start januar 2023
  • Kl. 16:00 - 19:00 (ændringer kan forekomme)
  • 6 individuelle coaching's pr. skuespiller
  • max 10