SÆRTRÆNING | MODEL NUL

SÆR-TRÆNING | Model Nul

Særtræning er en træning med særligt fokus på én teknik.

Denne gang zoomer vi ind på Model Nul.

Særtræning er en træning med særligt fokus på én teknik.

Denne gang zoomer vi ind på Model Nul.

Bliv autentisk.

Model Nul er en solid og afprøvet skuespillerteknik/metode udviklet gennem Kenet Carmohn og afprøvet i lidt over et år, til stor begejstring for kursister og elever fra Det Danske Filmskuespillerakademi.

Model Nul har vist sig at være en simpel, men MEGET effektiv metode til at komme i kontakt med underbevidsthedens og skuespillerens intuitive og personlige udtryk.

Som menneske udtrykker vi os på autopilot i dagligdagen, vi er her bare og udtrykker os og agerer naturligt på øjeblikkets omstændigheder, i samklang med andre mennesker og situationer. Model Nul viser dig, at dette også er muligt under kunstige omstændigheder dvs. det at spille en rolle gennem en tekst.

Model Nul bruger vi en simpel metode til at få adgang til den naturlige autopilot fra dagligdagen og kombinere den med opdigtede omstændigheder. Model Nul er og bliver den hurtigste vej til en naturlig og fri adgang til din autenticitet, dit potentiale, den originalitet som er dig.

Den frihed og frigørelse kursister og elever fra det Danske Filmskuespillerakademi beskriver, når de har fanget teknikken, er ikke til at komme uden om. De fleste beskriver det sådan her: “Jeg følte mig helt fri og havde ingen tanker i hovedet, jeg reagerede bare og alt skete af sig selv.”

Det eneste denne øvelse kræver for, at du kan lykkes med den, er EN ting: at din tekst sidder på rygraden!

Tag denne workshop med Kenet Carmohn, den vender op og ned på, hvad du troede var muligt. Denne workshop bliver den første, Kenet laver for kursister i vores kursusafdeling.

DU kan blive den første til at lære Model Nul

ER DU PARAT?!

Information

For hele weekenden
kr 2850 lørdag og søndag
  • Lørdag og Søndag
  • Kl. 10 - 16
  • Maks. 10 deltagere