UNG: Weekend | Nana Parbst

Started on 21. June 2019 Fredag, Lørdag og Søndag

UNG: Weekend | Nana Parbst

Professionel skuespilundervisning, med fokus på dig og din udvikling!

UNG: Weekend er et 3 dages kursus, til dig som ønsker at undervisning inden for filmskuespil.

Vi giver dig værktøjer og forståelse for, hvad der skal til for at klare sig i branchen. Du vil få undervisning i improvisation, carmohnteknik, tekstarbejde, samt selvværdstræning.

På dette kursus får du mulighed for at lære, lege og udvikle dig på samme tid, sammen med andre unge, der har samme drømme og mål som dig. Du vil lære forskellige teknikker, der vil styrke dig både som skuespiller og som menneske.

Undervisningsforløbet er intenst, og her forventer vi noget af vores elever. På dette kursus vil der ikke blive lagt fingre i mellem, da vi ønsker at hjælpe vores elever mest muligt, og give dem det bedst mulige outcome. Undervisningen er derfor altid ærlig, men kærlig.

Vi arbejder med individet og din specielle person. Ud fra dit individuelle udgangspunkt skaber vi sammen et grundlæggende kendskab til din autentiske personlighed, så du kan agere sandfærdigt under opdigtede omstændigheder –  både på gulvet og foran kameraet. Dette medfører ofte en stor udvikling i selvværd, der kan betragtes som en ren sidegevinst.

Dette kommer du ud med

  • Øget selvværd
  • Bedre forståelse og kendskab til skuespilteknikker
  • Styrket teknisk fundament, som kan anvendes på filmsæt og til castings
  • Indsigt i et professionelt arbejdsliv som filmskuespiller!

Undervisning

Ved Nana Parbst 

Nana Parbst er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2014. Efter uddannelsen fortsatte Nana sit arbejde på efteruddannelsen “Advanced”, hvorefter hun startede med at undervise. Nana har varetaget UNG afdelingen hos os siden 2015.

Hendes undervisning tager udgangspunkt i det ærlige, sårbare udtryk, som er særligt vigtigt til film og tv-mediet. Igennem arbejdet med teksttræning, improvisationsøvelser, danseøvelse, selvværdstræning mm. hjælper Nana dig til at finde dit unikke potentiale som skuespiller. Nana har en fantastisk forståelse af arbejdet med de unge skuespillere. Hvordan de unge mennesker, der kommer ind i lokalet, forlader dét igen, med ryggen en smule mere rank!

Carmohnteknik

Carmohnteknik er et værktøj med henblik på at åbne op for skuespillerens sande følelser, finde en indre ro og mod til at vise din menneskelige lykke. Gennem arbejdet vil dårlige skuespillervane blive lagt til side, og fokus vil være på at opnå det ægte udtryk, der er så eftertragtet på film og tv. Carmohnteknik er ikke en skuespiller metode, men et fundament for både dit skuespillerarbejde og din karriere.

Filmisk Impro

Improvisation er skuespillerens største legeplads. Her handler det for alvor om at slippe hovedet, og stole på det du får ind. Improvisation er med til at udvikle din frihed, fantasi og kreativitet. Det er fokuseret på, at du forbliver i nuet, lytter til din medspillere og prøver grænser af. Impro er en essentiel del af din værktøjskasse som skuespiller, i alt fra karakteropbygning til at gå ud over manuskriptet.

Skuespiltræning

Ved skuespiltræning kobler vi tingene sammen. Her får du en konkret tekst, hvor vi ved hjælp af den tidligere træning, vil arbejde på at opbygge karakterer samt scenes forløb. Fokus vil ligge på at finde det ægte autentiske udtryk igennem replikkerne.

info

TID
Fredag: kl. 16:00 – 21:30 inkl. 30 min pause
Lørdag og søndag: kl. 10:00 – 16:00 inkl. 1 times pause

DAGE
D. 21., 22. og 23. juni 2019

NIVEAU
Begyndere og øvede

ALDERSGRÆNSE
15 – 20 år
– Aldersgrænsen er vejledende!
– Deltagelse uden for aldersgrænsen vil kræve en samtale først. Kontakt os via mail, så vi kan hjælpe dig.

ANTAL PLADSER
Max 12

PRIS
kr. 2495,-

STED
Det Danske Filmskuespillerakademi
Hornemannsgade 36A
2100 Kbh Ø.