UNG | Efterårsferie 2020

Started on 12. October 2020 Mandag til fredag

UNG | Efterårsferie 2020

Styrk dig selv og din udvikling.

Professionel skuespilundervising!

5 dages kursus – få styr på din værktøjskasse.
På UNG vil du komme til at arbejde med tre fokusområder og grundsten i din karriere som skuespiller.

Skuespilteknik, Mindset & Selvværd, Brancheforståelse

I løbet af kurset vil du komme til at arbejde med teksttræning, kameratræning, improvisation, carmohnteknik, karakterarbejde, personlig udvikling, mindfulness, mentaltræning, personlig coaching og meget mere. Du vil komme til at arbejde med dig selv, og dit unikke potentiale som skuespiller. Du vil møde andre ligesindede, og blive en del af et kærligt fællesskab og stærkt netværk. Du vil, vigtigst af alt, få en grundlæggende forståelse for hvad det kræver at slå igennem i den danske filmbranche.

Der vil være fokus på dig og din unikke personlighed. Ligesom ikke to personer er ens, er heller ikke to skuespillere ens. Det kan være at du har et stort uforløst komisk potentiale, eller at du drømmer om at lave film i udlandet, eller at du egentligt bare gerne vil snuse lidt mere til skuespilfaget foran kameraet. På UNG har vi både elever der arbejder professionelt, og elever som ønsker at få bedre selvværd. Alt er legitimt, og på UNG vil DU kunne lægge de første byggesten på din rejse, samtidig med at møde andre unge, der går med de samme tanker og ønsker som dig selv.

Er du i tvivl om hvorvidt dette kursus kunne være noget for dig, dit barn eller en anden du kender, så er du velkommen til at give os et kald, og vi kan have en uforpligtende samtale herom.

Underviser Nana Parbst

Nana Parbst er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2014. Nana har arbejdet som skuespiller siden 2012, og har været med på et utal af tv-produktioner. Her nævnes bl.a. Bedrag, Klassen, Store Lars og Enten/Eller som havde premiere på Xee i starten af 2020.

Nana har med stor succes varetaget undervisningen og driften af UNG siden 2015. Nana har en enestående evne til at favne de unge skuespillere, og klæde dem på til at gå ud og møde livet. Hun arbejder ærligt og kærligt, og formår på ret kort tid, at give dig konkrete brugbare værktøjer til at opnå dét du drømmer.

”Min fornemste opgave er, at få de unge mennesker til at forstå, at de allerede har alt hvad der skal til. Det er desværre bare ikke et fag i folkeskolen”

INFO:

TID
Kl. 10:00 – 16:00 inkl. 1 times frokostpuase

DAGE
D. 12. – 16. oktober 2020

ANTAL PLADSER
Maks. 12

ALDERSGRÆNSE
15 – 20 år

PRIS
Kr. 4495,-
– kan opdeles i rater!

Tilmeld dig

Nyhedsbrev

Få alle nye kurser lige i din indbakke

Kontakt

+45 31 45 19 07
info@dd-fsa.dk
Hornemannsgade 36A
2100 København Ø

CVR-nr.: 36015578