UNG | Vinterferie 2020

Started on 10. February 2020 Mandag til fredag

UNG | Vinterferie 2020

Styrk dig selv og din udvikling.

Professionel skuespilundervising!

5 dages kursus – få styr på din værktøjskasse.

På dette kursus får du mulighed for at lære, lege og udvikle dig på samme tid, sammen med andre unge, der har samme drømme og mål som dig. Du vil lære forskellige teknikker, der vil styrke dig både som skuespiller og som menneske.

Vi arbejder med individet og din specielle person. Ud fra dit individuelle udgangspunkt skaber vi sammen et grundlæggende kendskab til din autentiske personlighed, så du kan agere sandfærdigt under opdigtede omstændigheder –  både på gulvet og foran kameraet. Dette medfører ofte en stor udvikling i selvværd, der kan betragtes som en ren sidegevinst.

Det får du:

  • Øget selvværd
  • Bedre forståelse og kendskab til skuespilteknikker
  • Styrket teknisk fundament, som kan anvendes på filmsæt og til castings
  • Indsigt i et professionelt arbejdsliv som filmskuespiller!
  • Større netværk

Har du spørgsmål? – kontakt os på 31 45 19 07

Undervisningsforløbet er intenst, og her forventer vi noget af vores elever. På dette kursus vil der ikke blive lagt fingre i mellem, da vi ønsker at hjælpe vores elever mest muligt, og give dem det bedst mulige outcome. Undervisningen er derfor altid ærlig, men kærlig.

Underviser Nana Parbst

Nana Parbst er uddannet skuespiller fra Det Danske Filmskuespillerakademi i 2014. Efter uddannelsen fortsatte Nana sit arbejde på efteruddannelsen “Advanced”, hvorefter hun startede med at undervise. Nana har varetaget UNG afdelingen hos os siden 2015.

Hendes undervisning tager udgangspunkt i det ærlige, sårbare udtryk, som er særligt vigtigt til film og tv-mediet. Igennem arbejdet med teksttræning, improvisationsøvelser, danseøvelse, selvværdstræning mm. hjælper Nana dig til at finde dit unikke potentiale som skuespiller. Nana har en fantastisk forståelse af arbejdet med de unge skuespillere. Hvordan de unge mennesker, der kommer ind i lokalet, forlader dét igen, med ryggen en smule mere rank!

Undervisning kommer til at indeholde carmohnteknik, filmisk impro, skuespiltræning samt selvværdstræning.

Carmohnteknik:

Carmohnteknik er et værktøj med henblik på at åbne op for skuespillerens sande følelser, finde en indre ro og mod til at vise din menneskelige lykke. Gennem arbejdet vil dårlige skuespillervane blive lagt til side, og fokus vil være på at opnå det ægte udtryk, der er så eftertragtet på film og tv. Carmohnteknik er ikke en skuespiller metode, men et fundament for både dit skuespillerarbejde og din karriere.

Filmisk Impro:

Improvisation er skuespillerens største legeplads. Her handler det for alvor om at slippe hovedet, og stole på det du får ind. Improvisation er med til at udvikle din frihed, fantasi og kreativitet. Det er fokuseret på, at du forbliver i nuet, lytter til din medspillere og prøver grænser af. Impro er en essentiel del af din værktøjskasse som skuespiller, i alt fra karakteropbygning til at gå ud over manuskriptet.

Skuespiltræning:

Ved skuespiltræning kobler vi tingene sammen. Her får du en konkret tekst, hvor vi ved hjælp af den tidligere træning, vil arbejde på at opbygge karakterer samt scenes forløb. Fokus vil ligge på at finde det ægte autentiske udtryk igennem replikkerne.

INFO:

TID
Kl. 10:00 – 16:00

DAGE
D. 10. – 14. feb. 2020

ANTAL PLADSER
Maks. 12

ALDERSGRÆNSE
15 – 20 år

PRIS
Kr. 4500,-
– kan opdeles i rater!

Tilmeld dig