Meisner Teknik og Matessi Metoden | Januar 2020

Started on 9. January 2020 Torsdage

Wolff & Matessi

Skuespilteknik og stemmetræning.

Meisner teknikken møder Matessi metoden!

En unik kombination af 2 skuespilteknik og stemme.

Denne workshop giver dig en enestående mulighed for at dykke ned i en skuespiller teknik, der på kort tid vil give dig redskaber med en ægte og vedvarende impuls. Igennem Matessi metoden bevidstgøres din talestemme, og du lærer dens uanede muligheder at kende, for at bidrage professionelt overbevisende på scenen, på film og til castings.

To af landets bedste og mest erfarne undervisere, Christine Wolff (Meisner Teknik) og Nini Matessi Schou (Matessi Metoden) står klar til at hjælpe dig.
De er gået sammen og tilbyder en workshop der ikke alene klær dig på som skuespiller, men også giver dig en unik mulighed for at integrere din stemme i et troværdig og impulsdrevet skuespil.

Meisnerteknik

Ved Christine Wolff

Christine har undervist i over 10 år i Meisner Teknik på flere af landets teaterskoler samt skuespillerforbundet. Udover at være skuespiller i såvel Danmark som New York, har Christine flere produktioner bag sig som både dramatiker og iscenesætter.

Christine er desuden uddannet manuskriptforfatter fra Syddansk Universitet.
Med rod i New York og fra det internationalt anerkendte William Esper Studio, får du hermed en undervisning der ligger sig tæt op ad den du ville få i New York.Med humor, præcision og en enkel let tilgang skaber Christine Wolff et trygt og motiverende arbejdsrum med fokus på den enkelte. Du behøver ikke at have kendskab til Meisner teknikken på forhånd.

Matessi metoden

Nini har undervist i i over 20 år og er æstetisk logopæd, talelærer og scenisk sprogkonsulent.
Cand.mag. fra Københavns Universitet, Audiologopædi og Bologna Universitet, Institut for film, musik & teater.

Voice coach på Aarhus Teater m.m., underviser på DDSKS m.m. , dialekt- og accent coach på film og TV og metodeudvikler indenfor sit felt bla. dansk dialekttilegnelse for skuespillere og socio-lingvistiske elementer i replik og stemme.
Igennem sine mange års erfaring har Nini udviklet sin egen særlige metode – Matessi Metoden.

Meisner teknikken
“ AT LEVE TROVÆRDIGT UNDER OPDIGTENDE OMSTÆNDIGEHDER.” (Sanford Meisner )

Igennem en række simple improviserede og rammegivende øvelser skærper teknikken elevens nærvær og troværdighed. Teknikken kan bruges af alle og er frigivende i alle former for scenekunst og film arbejde. Den er en enkel og meget konkret. Øvelserne tilegnes i en bestemt rækkefølge og som ringe i vandet spredes den ud, og resulterer i en reelt tekstdrevet scenearbejde.

På workshoppen lærer du den grundlæggende teknik i form at “Repetitions øvelsen”- du kommer videre ind Aktivitets øvelsen- og slutter af med reelt tekst arbejde. Du får hermed chancen for at afprøve dine redskaber i et reelt scene arbejde ud fra Meisner teknikken.

 

INFO:

TID
Kl. 16:00 – 21:00

DAGE
Torsdag d. 9. – 30. januar 2020

ANTAL PLADSER
Maks. 12

PRIS
Kr. 2950,-
– kan opdeles i rater!

Tilmeld dig