Instruktør weekend | Poul Erik Madsen

Started on 13. March 2021 Lørdag og Søndag

Instruktør weekend | Poul Erik Madsen

Kameratræning der udvikler dig.

Tekstarbejde med filminstruktør Poul Erik Madsen!

Don’t be scared.

Brug en weekend på at dygtiggøre dig i selvskab med filminstruktør Poul Erik Madsen. Over en hel weekend vil I sammen arbejde på scene- og karakterarbejde, som vil styrke dit udtryk, samt dine evner som filmskuespiller.

Du vil få en forståelse for skuespillerens arbejde i praksis, samt få håndgribelige og brugbare værktøjer med dig hjem. Alt hvad du har hørt, læst og set skal nu anvendes, og bruges i dit tekstarbejde. Det er direkte læring som du kan forbinde med arbejdet i filmbranchen.

Poul Erik Madsen

Poul Erik Madsen er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole. Han har arbejdet på både store og små produktioner inden for film, tv og reklame igennem mange år.

På skolen er Poul et velkendt ansigt. Han underviser fast eleverne på grunduddannelsen i tekst-, scene- og karakterarbejde, og har i 4 år instrueret elevernes afgangsfilm. Sidste år var Poul også manuskriptforfatter på de 5 afgangsfilm.

I en undervisning med Poul vil du opleve at få erfaring i arbejdet instruktør og skuespiller i mellem. Du bliver som spiller inddraget i scenen, og dine ideer og tanker er lige så vigtige. I indgår i et fælles arbejdsrum, hvor man sammen skaber scenen.

Du lærer at bruge din værktøjskasse kreativt, og får en masse praktisk erfaring med dig. Det er hands on!

INFO:

TID
Kl. 10:00 – 17:00

DAGE
Lørdag d. 13. marts og søndag d. 14. marts 2021

ANTAL PLADSER
Maks. 10

PRIS
Kr. 2395,-
– kan opdeles i rater!

Tilmeld dig
Instruktør weekend

Nyhedsbrev

Få alle nye kurser lige i din indbakke

Kontakt

+45 31 45 19 07
info@dd-fsa.dk
Hornemannsgade 36A
2100 København Ø

CVR-nr.: 36015578