Gratistræning | December 2019

Started on 12. December 2019 Torsdag

Gratistræning | 12. December 2019

Unik undervisning der rykker dig.

Gratistræning med skuespillercoach Kenneth Carmohn!

Skuespiltræning der vil ændre din forståelse..

Kenneth Carmohn og hans team arbejder fokuseret på at undersøge forbindelsen mellem individets naturligt frie udtryk, og det at skulle agere frit under opdigtede omstændigheder. Dette arbejde er henover de seneste 5 år blevet til et omfattende og unikt undervisningprogram. Du vil ændre din forståelse af, hvad der skal til for at blive en dygtig og langtidsholdbar skuespiller.

Gratistræningen henvender sig til dig, der har fokus på at udvikle dit kendskab til filmskuespil og personlig udvikling, og som vil præsenteres for Det Danske Filmskuespillerakademis særligt effektive træningssystem.

Vi vil gerne hjælpe dig til at nå det du vil med dit filmskuespil, så på dette kursus findes janteloven ikke, og der vil derfor ikke blive lagt fingre imellem i kommunikationen. Al kommunikation vil dog tage udgangspunkt i kærlighed til dig som deltager.

Gratistræning v/Kenneth Carmohn:

Her får du en smagsprøve på vores undervisning og samtidig en god fornemmelse af, hvad der skal til, hvis du ønsker at opnå dine mål.
Du vil få en forståelse af vigtigheden omkring det autentiske udtryk som skuespiller, og vi giver dig nogle simple værktøjer til, hvordan du kan arbejde på netop det.

Vi tør godt love unik undervisning, der rykker dig hurtigere end nogensinde før.

Kursisterne:

Mange kursister er bekymerede for at tilmelde sig og deltage på kurset. Dette er ret generelt og bygger på en negativ forventning til sig selv, som f.eks. ikke at være god nok osv. Men fat mod hvis du er blandt dem, for hos os lærer du hvor vild du i virkeligheden er.

Dette er din mulighed for at rykke på din drøm, så hvad siger du ? Lets GO!

Vi forlanger kun 2 ting tilgengæld:
– at du kommer hvis du har tilmeldt dig
– at du er seriøs under undervisningen

INFO:

TID
Kl. 17:00 – 19:00

DAGE
Torsdag d. 12. december 2019

ANTAL PLADSER
Ca. 30
8 gulvpladser, 22 tilskuere

PRIS
Kr. 0,-

Tilmeld dig