Gratistræning – Filmisk Impro | April 2019

Starting 11. April 2019 Torsdag

Gratistræning – Filmisk Impro

Bliv bedre til at improvisere og lær hvordan du kan bruger improvisation som filmskuespiller.

Vidste du, at flere og flere filmproduktioner bliver sat op omkring improvisation?
Improvisation er et af de mest benyttede værktøjer inden for skuespil. Vi kender det meget fra teatersport, men hvordan fungere det i forhold til film?
På denne træning kommer vi til at træne timing, udtryk og gentagelser i improvisation som kan hjælpe dig til et mere troværdigt udtryk og gennemslagskraft. 

Gratistræningen henvender sig til dig, der har fokus på at udvikle dit kendskab til improvisation og det filmiske udtryk.

Vi tør godt love unik undervisning, der rykker dig hurtigere end nogensinde før.

Vi vil gerne hjælpe dig til at nå det du vil med dit filmskuespil, så på dette kursus findes janteloven ikke, og der vil derfor ikke blive lagt fingre imellem i kommunikationen. Al kommunikation vil dog tage udgangspunkt i kærlighed til dig som deltager.

Filmisk Impro

Du vil blive undervist af Jeppe Christoffersen som har dyrket improvisation professionelt i over 25 år, både på scenen, i diverse film og tv produktioner, samt som underviser.

Han er kandidat i pædagogisk psykologi og arbejder til dagligt som konsulent og erhvervsskuespiller. Jeppe bruger improvisation til at udvikle medarbejdere og ledere i kommunikation og trivsel. Jeppe har været fast tilknyttet DDFSA som improvisationslærer de sidste 4 år.

Kursisterne

Mange kursister er bekymerede for at tilmelde sig og deltage på kurset. Dette er ret generelt og bygger på en negativ forventning til sig selv, som f.eks. ikke at være god nok osv. Men fat mod hvis du er blandt dem, for hos os lærer du hvor vild du i virkeligheden er.

Dette er din mulighed for at rykke på din drøm, så hvad siger du ? Lets GO!

Vi forlanger kun 2 ting tilgengæld:
– at du kommer hvis du har tilmeldt dig
– at du er seriøs under undervisningen

info

TID
Gratistræning:
Kl. 16:30 – 18:30

DAGE
Torsdag d. 11. april 2019

NIVEAU
Begyndere og øvede

ANTAL PLADSER
Ca. 30
8 gulvpladser, 22 tilskuere

PRIS
Kr. 0,-

STED
Det Danske Filmskuespillerakademi
Hornemandsgade 36A
2100 Kbh Ø.

GRATISTRÆNING