Go For You 1.0 | Kenet Carmohn

Started on 31. March 2021 Onsdag

Styrk dit selvværd.

Slip fri af det negative tankespind.

Dine drømme er opnåelige.

GO FOR YOU er et program med fokus på dit selvværd. Det er et avanceret personligudviklings-program der går gennem hovedindgangen, så det ikke behøver at blive terapeutisk at udvikle et stærkt selvværd. 

Tvivl og bekymring om ikke at være god nok er desværre i stigen grad med til at holde os tilbage fra, at tude tage de skridt i livet, vi i stilhed går og drømme om, eller bare at have det godt med sig selv og den man er. 

Mange føler sig fanget i et negativt tankespind, eller i ikke at kunne leve op til de idealer, som vi i dag bl.a. bliver bombarderet med på de sociale medier.  

Det gør at vi ikke tør at vise hvem vi i virkeligheden er, og det er en skam, for det fratager de fleste rigtig mange muligheder her i livet. 

Dit individ er unikt og dine drømme er opnålige, så hvis du går og slås med selvværdet og længes efter at bryde med tilbageholdenhed og brænder efter at få gang i dét, eller den du inderst inden drømmer om at være,  så er GO FOR YOU det du leder efter.

 

GO FOR YOU er et kursusforløb over 6 uger, hvor vi stiller skarpt på hvordan du bliver magnetisk og tiltrækker dig det du drømmer om, og ender med at brænde igennem.

GO FOR YOU hjælper dig til at takle et dårlige selvværd og negative tanker. Programmet sender dig direkte over i en opad- og udadgående spiral, der mærkes indenfor de første par uge på kurset.

GO FOR YOU har fokus på din unikhed og dit selvværd. 

Vi arbejde med konkrete værktøjer, som du kan bruge i din hverdag til at eliminere negative og tilbageholdende følelser som stjæler dit livs muligheder. Værktøjerne vender op og ned på alt det gamle og erstatter gamle triste følelser med et blomsterne selvværd din venner og famille hurtigt vil bemærke.

Information

Gælder for alle Go For You 1.0 kurser
kr 1995 6 ugers forløb
  • Online forløb
  • Onsdage kl. 18:00 - 20:00
  • Der vil være praktiske opgaver undervejs.
  • Du bliver en del af vores GO FOR YOU 1.0 Community på Facebook

Nyhedsbrev

Få alle nye kurser lige i din indbakke

Kontakt

+45 31 45 19 07
info@dd-fsa.dk
Hornemannsgade 36A
2100 København Ø

CVR-nr.: 36015578