Basis 1

Started on 3. September 2019 Tirsdage eller Onsdage

Basis 1

Effektiv skuespillerundervisning i ærlige, men kærlige rammer

Basis 1 er et gennemprøvet undervisningsprogram som er for dig, der ønsker at tilegne sig de værktøjer, filmskuespillere benytter på tv-serier og spillefilm. Det Danske Filmskuespillerakademi er kendt for på kort tid at skabe forbindelse mellem din sande autentiske personlighed og det filmskuespiller kunsteriske udtryk.

Undervisningen på Basis 1
Er et intensivt undervisningsforløb der bygger på Kenneth Carmohn’s 23 års erfaring med udvikling af skuespillere. Undervisningen er en blanding af traditionel skuespillertræning og moderne filmskuespillertræning, tekstarbejde og vores personlige udviklingsprogram, som bla. indeholder mindsetting, heartsetting, individuel coaching og øvelser på gulv.

Denne exceptionelle sammensætningen af undervisning skaber sammenhold og personlige resultater på rekordtid.

På Basis 1 vil du opleve at gå hjem efter hver undervisning og føle dig beriget.

Du vil gennem hele Basis 1, være i tæt kontakt med dine undervisere, de vil hjælpe dig med at anvende og forstå de grundlæggende værktøjer og teknikker du bliver præsenteret for.

Alle undervisere tager udgangspunkt i DIT erfaringsgrundlag, så du opnår maximal udfodring.

Ud fra dit individuelle udgangspunkt skaber vi sammen et grundlæggende kendskab til din autentiske personlighed, så du kan agere sandfærdigt under opdigtede omstændigheder –  både på gulvet og foran kameraet. Dette medfører ofte en stor personlig udvikling, der kan betragtes som en ren sidegevinst.

Dette kommer du ud med

  • Forståelse af din unikke personlighed
  • Bedre forståelse og kendskab til skuespilteknikker
  • Et styrket netværk via vores professionelle skuespillere
  • Styrket teknisk fundament, som kan anvendes på filmsæt og til castings
  • Indsigt i et professionelt arbejdsliv som filmskuespiller!

Carmohnteknik

Kenneth Carmohn vil på Basic 1 give et introducerende forløb til Carmohnteknik, det arbejde og den filosofi skolen er bygget op omkring.

Carmohnteknik er et værktøj med henblik på at åbne op for skuespillerens sande følelser, finde en indre ro og mod til at vise din menneskelige lykke. Gennem arbejdet vil dårlige skuespillervane blive lagt til side, og fokus vil være på at opnå det ægte udtryk, der er så eftertragtet på film og tv. Carmohnteknik er ikke en skuespiller metode, men et fundament for både dit skuespillerarbejde og din karriere.

Undervisningen med Kenneth vil bestå af øvelser fra Carmohnteknik, mindsetting og en introduktion til filmbranchen.

Carmohnteknik

Ved Nana Parbst

Nana har undervist i Carmohnteknik siden 2014 efter hun havde gennemført grunduddannelsen. Nana underviser nu selv både på Basic og Grunduddannelsen, og har i flere år været medansvarlig for skolens ungafdeling. I hendes undervisning ville der være flere øvelser fra Carmohnteknik, samt anvendelse af det i scenearbejde.

Filmisk Impro

Jeppe’s undervisning i impro vil være fokuseret på, at du forbliver i nuet, lytter til din medspillere og prøver grænser af. Impro er en essentiel del af din værktøjskasse som skuespil, i alt fra karakteropbygning til at gå ud over manuskriptet.

Skuespiltræning

I Peter’s undervisning vil der blive arbejdet med scener, og fokus vil være på en få et rent udtryk i gennem. Peter arbejder på at lukke ned for de mange dårlige skuespilsvaner, der kun resulterer i at forstyrrer billedet, din energi og tilstedeværelse på skærmen.

Generel info

ANTAL PLADSER
Max 12

PRIS
kr. 4995,-
– kan opdeles i flere rater!

ALDERSGRÆNSE
min. 18 år

STED
Det Danske Filmskuespillerakademi
Hornemansgade 36A
2100 Kbh Ø.

OBS: ret til ændring af undervisere forbeholdes.

Efterår
2019

TID
Kl. 16:00 – 21:00

DAGE
Tirsdage i perioden:
d. 3. september – 8. oktober

Vinter
2019

TID
Kl. 16:00 – 21:00

DAGE
Tirsdage i perioden:
d. 21. januar – 3. marts 2019
FRI UGE 7

Forår
2020

TID
Kl. 16:00 – 21:00

DAGE
Datoer kommer