Basis Online

Starting 24. February 2021 Onsdag

Lær i professionelle rammer online!

Effektiv filmskuespiltræning.

Få din Basistræning online.

Basis Online er en ny platform hvor du kan tilegne dig de værktøjer en filmskuespiller benytter sig af. Vi hjælper dig med at finde og bruge dit unikke og autentiske jeg, og hvordan du anvende det i et kunsteriskeudtryk. Det Danske Filmskuespillerakademi er kendt for netop at gøre det på meget kort tid. Så din basistræning starter her.

Med Basis Online får du vores gennemprøvede undervisningsforløb som man kender det fra Basis 1. Nu har vi bare bøjet det, så du får max ud af det online.
Vi har taget elementerne fra den traditionelle skuespiltræning og den morderne filmskuespiltræning, og sat det hele sammen i et online perspektiv. Undervisningen er intensiv, og du vil komme til at arbejde med alt fra tekstarbejde, mindset, improvisation og self-tape.
What is not to like?

Undervisning:

  • Mindset og personlig udvikling
  • Filmisk improvisation
  • Tekst- og karakterarbejde
  • Self-tape
  • Hvordan kommer jeg videre?

Har du spørgsmål må du endelig kontakte os.

På Basis Online vil du opleve at få en solid gennemgang og smagsprøve på alt hvad en karriere som filmskuespiller kan byde på. Du vil øge dit kendskab til branchen, styrke dit tekniske fundament og få en forståelse for din unikke personlighed.
Alt sammen ting du kan tage direkte med dig videre ud og bruge i forbindelse med castings og filmskuespillerjobs.

Du vil gennem hele Basis Online, være i tæt kontakt med dine undervisere. De vil hjælpe dig med at anvende og forstå de grundlæggende værktøjer og teknikker du bliver præsenteret for.

Alle undervisere tager udgangspunkt i DIT erfaringsgrundlag, så du opnår maximal udfordring.

Ud fra dit individuelle udgangspunkt skaber vi sammen et grundlæggende kendskab til din autentiske personlighed, så du kan agere sandfærdigt under opdigtede omstændigheder. Dette medfører ofte en stor personligudvikling, der kan betragtes som en ren sidegevinst.

Basis Online

kr5995
kr 4995 fra d. 11/01 - 24/01
  • 9 gange af 3 timers varighed
  • Onsdag d. 24. feb. - d. 21. april 2021
  • Kl. 16:00 - 19:00
First mover

Nyhedsbrev

Få alle nye kurser lige i din indbakke

Kontakt

+45 31 45 19 07
info@dd-fsa.dk
Hornemannsgade 36A
2100 København Ø

CVR-nr.: 36015578